Nieuwe inzichten, testen en protocollen

In 2013 heb ik met veel plezier de opleiding Nutritionele Geneeskunde gevolgd. Vooral de kennis van evolutionaire voedings- en gezondheidsleer boeide mij zeer. Zo ga ik tegenwoordig met een goed gevoel zonder ontbijt de deur uit (!) en heb ik niet meer standaard een flesje water bij me.
De Asyra Master Class en het jaarlijks Asyra Congres van Asyra Nederland heeft ook veel nieuws gebracht. En in het laatste Asyra scholingsweekend in Antwerpen heeft Neylin Castleton mij veel bijgeleerd over chakra’s en ons Aura veld. Het blijft bijzonder dat wij verstoringen hierin kunnen meten en behandelen!

 

Nieuwe testen
Er zijn nieuwe testen op het gebied van lyme bacteriën, straling en ontgifting. Herstel kan stagneren door onvoldoende afvoer van gifstoffen. De specifieke detox testen (medicatie, antibiotica, vaccinatie, verdovingen etc…) brengen verstoringen aan het licht en bevorderen het proces van ontgifting. Belast zijn door straling kan het herstel ook blokkeren. U kunt hierop getest én behandeld worden.

Nieuwe protocollen
Verder zijn er nieuwe protocollen op het gebied van overgewicht. Problematiek van de schildklier vergt namelijk een andere behandeling dan problemen met de insuline huishouding, een verlaagde verbranding, een verstoorde verzadiging of stress. Door te meten en een gerichte behandeling vergroten we het resultaat.