Oerslank

Vitaflow werkt vanuit het gedachtegoed van Oerslank: verminderde inname van koolhydraten draagt bij aan de gezondheid. Ik ben officieel A-begeleider voor Oerslank, dat betekent dat ik je kan helpen bij gewichtsproblemen en het vinden van de leefstijl die het beste bij jou past. Voor de komende tijd staan twee bijscholingen van Oerslank op het programma: darmklachten en de bravermantest.

Darmklachten
Darmklachten komen in de praktijk regelmatig voor bij mensen met overgewicht. Tijdens deze nascholing worden de meest voorkomende darmklachten behandeld zoals obstipatie, diarree, SIBO, darmontstekingen met daarbij de mogelijke oorzaken en wat Vitafow daar aan kan doen.

Bravermantest
Ons lichaam wordt aangestuurd via een aantal systemen. Het zenuwstelsel, het immuunsysteem en de neurotransmitters zijn daar de belangrijkste voorbeelden van. Door langdurige stress, uitputting, een ongezonde leefstijl of genetische aanleg ontstaan er verstoringen in de neurotransmitterbalans. Deze verstoringen belemmeren het herstel en kunnen zelfs een therapie blokkeren. De Bravermantest is een gecertificeerde vragenlijst samengesteld waarmee duidelijk wordt hoe het lichaam via het neurotransmittersysteem aangestuurd wordt en waar eventuele verstoringen zitten.