Orthomoleculair therapeut en lid van MBOG

In de vorige nieuwsbrief vertelde ik al dat ik met goed gevolg mijn examens heb afgelegd. Nu ik ook ben geaccepteerd door de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde), mag ik mezelf officieel ‘orthomoleculair therapeut (volgens Psycho-Neuro-Immunologie)’ noemen. Een hele mond vol! Het betekent vooral dat ik weer nieuwe inzichten in mijn leefstijl- en voedingsadviezen heb opgenomen. Samen met de testen in de Asyra geeft het bij de behandelingen een nog completer resultaat.

Door de overstap naar de MBOG worden de consulten bij Vitaflow blijvend vergoed, door meer zorgverzekeraars. Zo kunnen nu ook onder meer cliënten van Menzis, VGZ, Univé en IZZ hun facturen van Vitaflow indienen.

Kijk voor het vergoedingenoverzicht 2014 op de website van de MBOG