Peilers van de behandeling

 • Voeding De belangrijkste ondersteuning is gezonde voeding
  U krijgt algemene voedingsadviezen gebaseerd op de Natuurlijke Manier Van Voeden aangevuld met een persoonlijk dieet. Het dieet wordt verkregen door een meting met de Asyra Pro. U krijgt een lijst mee met voedingsmiddelen die u gedurende een aantal weken niet of nauwelijks mag eten. Dit zijn voedingsmiddelen waar u allergisch of intolerant op reageert. Het tijdelijk weglaten van deze voeding en de behandeling hiervan maken het mogelijk dat u na de tijdsduur van het dieet deze voedingsmiddelen gewoon weer kunt eten. Mogelijk vormt de voeding geen probleem. Dit zal de meting uitwijzen. In dit geval hoeft u niet uitgebreid op dieet maar zal een kleine voedingstest voldoende zijn.
 • Orthomoleculaire geneeskunde
  Door stress, lifestyle en tal van factoren ontstaan vaak tekorten en verstoringen in onze stofwisseling. In het Vitaflow traject wordt u begeleid in het eigen maken van een gezonde lifestyle. In de tussentijd worden tekorten aangevuld en wordt u bijgestuurd met behulp van voedingssupplementen, phytotherapie en complex homeopathie.
 • Bio-energetisch testen
  Het is mogelijk gemaakt om met behulp van een computer gestuurd programma via de meridianen (energiebanen) verstoringen en blokkades op te sporen. De behandeling is erop gericht om deze blokkades op te heffen met behulp van voor u op maat gemaakte digitale homeopathie. Wanneer de meridianen weer blokkade vrij zijn en de energie vrij kan stromen, heeft uw lichaam de mogelijkheid zichzelf te gaan herstellen.
 • Asyra Pro – De Asyra Pro is de meet apparatuur waar wij mee werken
  Dit apparaat is het resultaat van decennia lang onderzoek, ontwikkeling en verbetering van alle voorgaande energetische meetapparatuur. Het bevat meer dan 150.000 frequenties waarmee inzicht verkregen wordt in de onderliggende verstoringen van de klacht(en). De gemeten frequenties worden vervolgens opgeladen in een persoonlijke remedie. Deze remedie werkt volgens het homeopathische principe waarbij “gelijke met gelijke” behandeld wordt.
 • Eigen inzet – Heeft u er wel eens goed over nagedacht waarom u zich niet goed voelt?
  Waardoor uw klachten zijn ontstaan? Wat u zelf zou kunnen doen om beter te worden? Naast het goed uitvoeren van de behandeling is dit bewustwordingsproces van wezenlijk belang.