Heidy van Mossel

Van jongs af aan heeft voeding mijn aandacht. Eerst vanwege overgewicht en een verlangen naar slank zijn. Later werden de gezondheidsaspecten rond voeding veel interessanter.  Een maatje 38 is leuk, maar belangrijker zijn het uitblijven van welvaartsziekten. Voeding speelt hierbij een belangrijke rol.

Maar niet alleen goede voeding draagt bij aan onze gezondheid. Zeker zo belangrijk is het om mentaal en emotioneel in balans te zijn. En ook een goede afvoer van afvalstoffen draagt bij. Met mijn kennismaking met de Asyra Pro vielen voor mij alle puzzelstukjes op zijn plaats. Een systeem dat onderliggende verstoringen kan meten en zo aangeeft welke aanvullende ondersteuning zinvol is.

Sinds 2009 werk ik met de Asyra Pro. Voor het systeem reisde ik meerdere keren voor trainingen naar Engeland. Naast het werk in de praktijk zijn het volgen en bijwonen van bijscholingen, lezingen, seminars en congressen bijna wekelijkse kost. Binnenkort zal een aparte pagina verschijnen waarin ik mijn (bij)scholingen zichtbaar zal maken.

In mijn praktijk in Baarn komen alle facetten van gezond leven aan bod. Met Vitaflow werk ik met veel enthousiasme samen met u aan uw gezondheid.

Eind 2018 ga ik met Vitaflow nieuwe wegen inslaan. Daar kunt u hier alles over lezen.

Vitaflow is natuurgeneeskundig therapeut, orthomoleculair therapeut (volgens Psycho-Neuro-Immunologie), natuurvoedingskundige en Asyra PRO therapeut.
Een behandeling bij Vitaflow bestaat uit een uitgebreide meting met de Asyra, aangevuld met (natuur)voedings-, beweeg- en leefstijladviezen. Ondersteund met orthomoleculaire supplementen, homeopathie en fytotherapie.

Lid van de MBOG, Natuurdietisten, VNVK, Oerslank